Protestantse Gemeente te Hilvarenbeek e.o.
20150927110941.jpg

Actueel

Erediensten

Omdat we door de coronamaatregelen maar met een beperkt aantal mensen in de kerk kunnen ontvangen, vragen wij u om u op te geven bij mevr. Digna Cusell via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dat kan tot zaterdagavond voorafgaand aan de betreffende dienst. Op 12 juli gaan we naafloop van de viering weer koffiedrinken. Voor meer informatie: klik hier

Onze diensten worden opgenomen en u kunt de video hiervan bekijken via terugkijken-erediensten.

Digitale verbondenheid

Op de website en via een mailinglijst wordt u op de hoogte gehouden van belangrijke zaken. Wie geen beschikking heeft over internet proberen we op een andere manier op de hoogte te houden.

Mensen die pastorale zorg nodig hebben, mogen altijd contact opnemen met ds. Annemarie Hagoort 013-5914776 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wie op de mailinglijst wil komen van de nieuwsbrief van de kerk, kan dat doormailen aan Digna Cusell - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Er zijn meer activiteiten in onze gemeente

Tot 1 juni 2020 geen activiteiten waarin groepen bij elkaar komen. De agenda bevat alle activiteiten in de komende periode: Agenda

20160306105115.jpg