Protestantse Gemeente te Hilvarenbeek e.o.
20150628092402.jpg

Erediensten in de Andreaskerk

Komende periode geen eredienst in de Andreaskerk

Vanuit onze kerk willen we u het ‘Moment van de Week’ aanbieden. U kunt thuis dit liturgisch en pastoraal moment meevieren dat verzorgd wordt door ds. Annemarie Hagoort. U kunt het 'Moment van de Week' bekijken via Youtube: klik hier.

zondag 29 maart

De zondag heeft ds. Annemarie Hagoort een gastbeurt in de protestantse kerk van Best om 10.00 uur. Zij zal hierin ook de verbondenheid met Hilvarenbeek benoemen. Deze viering kun je on-line beluisteren. Het betreft alleen geluid, geen beeld. U kunt deze live-uitzending volgen via: www.kerkdienstgemist.nl. U kunt het ook later in de week beluisteren via de website van de pkn in Best.

Vieringen Opstandingskerk Tilburg - on-line

U kunt elke week de viering in de Opstandingskerk in Tilburg live on-line meevieren. Deze viering begint altijd om 9.30 uur!


Voor een toelichting bij de erediensten: klik hier / Voor een toelichting bij de collectes: klik hier

Na alle diensten bent u van harte welkom voor een kopje koffie of thee in het Open Huis. Een goede gelegenheid om nader kennis te maken en betrokken te zijn bij elkaar. Voor de kinderen is er limonade.

Voor hen die moeilijk naar de kerk kunnen is er een auto-ophaaldienst - info via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Datum

Tijd

Voorganger

Collecte

8 mrt. - 2e ZONDAG 40-DAGENTIJD10:00 uurMevr. Ds. W. van Egmond - OisterwijkRonald Mc Donald huis
15 mrt.- 3e ZONDAG 40-DAGENTIJD--Geen viering--
22 mrt. - 4e ZONDAG 40-DAGENTIJD/ DIACONALE ZONDAG--Geen viering--
29 mrt. - 5e ZONDAG 40-DAGENTIJD--Geen viering--
5 apr. - PALMPASEN--Geen viering--

20150628092402.jpg